ОСТАННІ НОВИНИ

Переможці талант-шоу дадуть у Львові концерт, щоб врятувати життя дівчини

|

15 квітня о 19:00 год на сцені Національного театру ім. М. Заньковецької пройде великий благодійний концерт, участь у якому візьмуть переможці одного із найпопулярніших талант-шоу «Україна має талант!». Відтак, львів’яни матимуть нагоду насолодитись творчістю майстрині пісочної анімації Ксенії Симонової, співачки Олени Ковтун та скрипаля-віртуоза Олександра Божика. Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

Благодійний концерт «Таланти України за життя Оксани Сенишин» організований з метою збору коштів на лікування 27-річної Оксани Сенишин. В межах концерту дві переможниці шоу «Україна має талант!», Ксенія Симонова і Олена Ковтун, вперше виступлять перед львівською публікою. Чаруватиме своїми вокальними даними і спеціальна гостя вечора – учасниця «Х-фактора» Ірина Борисюк. Ведучий заходу – Юрій Цвєтков.

Нагадаємо, Оксані Сенишин поставили страшний діагноз – ідіоматична легенева гіпертензія. Це швидко прогресуюча хвороба з частотою виявлення 1-2 людини на 1 мільйон. Дівчині потрібна негайна трансплантація легень. Оксану Сенишин погодився прийняти Берлінський Центр Серця, але потрібна сума в 500 тис. євро. Ні дівчина, ні батьки-пенсіонери таких коштів не мають. Тому звертаються до усіх, кому не байдужа доля Оксани, із проханням про допомогу.

«Я надто сильно люблю це життя, щоб опустити руки і просто здатися в полон обставинам. Я дуже хочу залишитися жити. Тому з останніх сил всім своїм змученим серцем прошу, благаю вас про допомогу. Ви – моя остання надія на порятунок. З вірою в серці і відчаєм у душі я звертаюся до тих, кому не байдуже. Буду щиро вдячна за будь-яку допомогу», – розповідає Оксана Сенишин.

Придбати квитки можна у касі театру та на сайті kasa.in.ua. Довідка за телефоном: 243-09-75.

Довідка

Кошти можна скеровувати за такими реквізитами:

Приватбанк

Номер рахунку 29244825509100

МФО 305299

ЄДРПОУ 14360570

Отримувач – Сенишин Оксана Миколаївна (ИНН 3142008849)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *