ОСТАННІ НОВИНИ

На заході України завтра прогнозують мокрий сніг

|

В Україні завтра в західних областях буде спостерігатися мокрий сніг з дощем, на решті території – мінлива хмарність без опадів, температура від -2 до +8. Про це повідомляє Гідрометцентр при ДержНС України.

У східному регіоні температура буде від +2 до +4, у центральному – від +1 до +4, у південному – від +2 до +6, в західному – від +1 до +8, у північному – від -2 до + 3.

У Києві без опадів, температура вночі від -9 до -11, вдень від +1 до +3.

Нагадаємо, як повідомив начальник Гідрометцентру Микола Кульбіда, в Києві потепління і дощі почнуться з 30 березня. “Потепління почнеться 30 березня в Києві і тоді ж почне рости температура, і саме 30 березня будуть випадати опади. Вони не будуть дуже сильними – до70 мммокрого снігу з переходом в дощ”, – заяви він.

При цьому він додав, що найближчим часом найбільша температура повітря буде спостерігатися вдень 1 квітня. “У найближчий період найбільш висока температура – це 1 квітня – до 10 градусів тепла. Але все ж 2 – 3 квітня температура знизиться до 3 – 4 градусів тепла вдень, а вночі будуть невеликі морози. Потім з 4 – 5 квітня температура зросте до 6 – 8 тепла, а вже зростання температури до 10 градусів і вище можна буде очікувати з 8-10 квітня “, – повідомив Кульбіда.

 

РБК-Україна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *