ОСТАННІ НОВИНИ

Три найдорожчі пентхаузи Львова

|

У топ елітних квартир Львова, за даними порталу нерухомості Domik.net потрапили три двоповерхові пентхауси з мансардами в якості другого рівня. Всі апартаменти виставлені на продаж без дизайнерського оформлення і меблів.

Перше місце з ціною в $ 550 000 посів двоповерховий пентхаус на вулиці Валовій, 15. Площа квартири 273 кв. метри, вона розташована на 6-7 поверхах 7-поверхового будинку, що є єдиною новобудовою в старому районі міста. Крім двох поверхів, є ще башточка, піднявшись на яку, опиняєшся фактично на третьому поверсі квартири. Звідси відкривається вид на історичну частину міста.

У розпорядженні господарів квартири перейде і гараж. Ціна $ 550 000 не остаточна, можна торгуватися.

На $ 50 000 дешевше коштує двоповерховий пентхаус  площею 223 м.кв. в новобудові на вулиці Тернопільській. Апартаменти розташовані на 3-4 поверхах чотириповерхового клубного будинку, побудованого в 2006 році. У квартирі розміщувалися на першому поверсі вітальня, на другому – дві спальні. Є три санвузли, один балкон і тераса. Висота стель – 3 метри. На мансардному поверсі вікна для зручності обладнані жалюзі на дистанційному управлінні. Два місяці тому господар хотів продати її за $ 600 000, але вже знизив ціну.

На третьому місці опинилася двоповерхова квартира на вулиці Івана Рутковича, 12  поблизу Стрийського парку за $ 415 000. На площі 277 кв. метріврозплановано 8 кімнат. Висота стель у польському будинку 3 метри.

 

Фото: Domik.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *