ОСТАННІ НОВИНИ

Головного інженера “Львівводоканалу” позбавили депутатського мандата

|

Хмельницька обласна рада на сесії в четвер достроково припинила повноваження депутата від Партії регіонів Валентина Вольського через те, що він проживає й працює у Львові. Про це сказано у відповідному рішенні облради.

У відділі організаційного, аналітичного й кадрового забезпечення обласної ради Українським Новинам повідомили, що в заяві про дострокове складання повноважень від 21 лютого Вольський вказав, що не може якісно виконувати обов`язки депутата, оскільки живе й працює в іншому місті.

16 листопада 2012 Вольського було призначено на посаду головного інженера львівського міського комунального підприємства “Львівводоканал”.

“Після підписання рішення про дострокове припинення Вольським депутатських повноважень його буде спрямовано в обласну виборчу комісію. На підставі рішення комісія зареєструє депутатом облради наступного кандидата в списку партії. Представлення нового депутата відбудеться на наступному засіданні сесії облради”, – розповіла Українським Новинам начальник відділу організаційного, аналітичного й кадрового забезпечення обласної ради Тетяна Полончук.

В облраду Вольський був обраний за списком ПР у багатомандатному виборчому окрузі.

Як повідомляло агентство, у Хмельницькій облраді – 104 депутати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *