ОСТАННІ НОВИНИ

На встановлення сучасних спортивних майданчиків в області виділено 1 млн грн

|

Для активізації розвитку фізкультурно-спортивного руху та покращення стану матеріально-технічної бази у Львівській області діє обласна цільова програма “Спортивний майданчик” на 2011-2016 роки, затверджена рішенням сесії Львівської обласної ради від 24 травня 2011 року. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.
Відповідно до доручення голови Львівської обласної державної адміністрації № 66/0/7-12 від 03.12.2012 року, управлінням з питань фізичної культури та спорту опрацьовані пропозиції з усіх районних держадміністрацій щодо реалізації обласної цільової програми «Спортивний майданчик» у 2013 році.
На виконання цієї програми управлінню з питань фізичної культури та спорту на 2013 рік виділено 1 млн грн.
Спільно з профільною комісією Львівської обласної ради визначено місця встановлення таких майданчиків у всіх районах Львівщини та у місцях будівництва будинків сімейного типу.
Очікується, що встановлення сучасних багатофункціональних спортивних майданчиків активізує розвиток масового фізкультурно-спортивного руху, сприятиме активному залученню дітей, молоді та осіб різного віку до активних занять руховою активністю та ведення здорового способу життя й повною мірою відповідатиме Новим ініціативам Президента України: діти – майбутнє України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *