ОСТАННІ НОВИНИ

Польський паспорт за 2,5 тисячі доларів не довів гвінейця до Європи

|

Цими вихідними, прикордонники Мостиського загону в залізничному пункті пропуску «Мостиська–залізнична станція» затримали псевдоєвропейця. Ним виявився 26-річний громадянин Гвінеї, інформує прес-служба загону.

Чоловік африканської зовнішності подорожував у пасажирському потязі №35 сполученням «Львів – Краків». Коли поїзд прибув у пункт пропуску, чоловік показав прикордонникам закордонний паспорт громадянина Польщі, при цьому помітно нервував та затинався при спілкуванні. В працівників пункту пропуску виникли сумніви щодо належності документа пред’явникові. Під час проведення поглибленої перевірки паспорта та при спілкуванні з пред’явником, працівники пункту пропуску встановили, що насправді темношкірий чоловік не є власником зазначеного документа.

У ході проведення співбесіди з’ясувалось, що громадянин Гвінеї купив закордонний паспорт громадянина Польщі у Львові, у свого товариша також африканської зовнішності. Заплатив за фальшивий документ 2500 доларів. А причиною такого вчинку було нібито бажання легально працевлаштуватись в сусідній Польщі.

Наразі порушника затримано для з`ясування всіх обставин скоєного правопорушення. Після встановлення особи затриманого його подальшу долю вирішить суд.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *