ОСТАННІ НОВИНИ

Комуніст хоче відсудити у Фаріон 100 тисяч за образи

|

Народний депутат України від КПУ, секретар Комітету Верховної Ради з питань науки і освіти Олександр Зубчевський подав позов до суду на “свободівку” Ірину Фаріон. Як повідомляє сайт КПУ, депутат вимагає стягнути з Ірини Фаріон 100 тисяч гривень в якості моральної компенсації за образи на його адресу, що прозвучали публічно в засобах масової інформації.

За словами Олександра Зубчевського, зібрані численні докази хамства і образ, які лягли в основу позову.

«Це стосується друкованих ЗМІ, інтернет-видань, а також телевізійних виступів Ірини Фаріон, в яких вона з ентузіазмом ображала. Тепер настала черга їй відповісти за свої слова. Упевнений, що сума в 100 000 гривень цілком адекватна, а позов послужить хорошим уроком для «галичанської інтелігентки». У разі задоволення судом мого позову, в чому я анітрохи не сумніваюся, вся сума, визначена в якості відшкодування моральної шкоди, буде передана в російськомовні школи Західної України і школи Запорізької області», – заявив Олександр Зубчевський.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що народний депутат від партії ВО “Свобода” Ірина Фаріон має намір подати в суд на депутата від Компартії Олександра Зубчевського через його відмову говорити українською мовою під час засідання Комітету з питань науки і освіти. У свою чергу Олександр Зубчевський заявив про зустрічний позов.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *