ОСТАННІ НОВИНИ

Негода зірвала сесію Самбірської районної ради

|

Сьогодні, 15 березня, через сильний снігопад депутати Самбірської районної ради не змогли зібрати кворуму, необхідного для проведення сесії. Про це повідомляє прес-служба депутата Верховної ради України Ярослава Дубневича.

Так, через погодні умови більше 50 депутатів не змогли зареєструватись у сесійній залі Самбірської районної ради. Відповідно, через брак кворуму сесія не відбулась.

Місцеві депутати звинувачують у такій ситуації місцеву владу, яка не спромоглась організувати снігоочисну техніку для того, аби розчистити, принаймні, основні дороги навколо Самбора. Як повідомив депутат Самбірської районної ради Олег Домчак, станом на 15 год. районний центр практично відрізаний від зовнішнього світу.

«Я, як депутат районної ради та помічник депутата Верховної ради, звернувся до керівництва Самбірської райдержадміністрації з проханням, аби чиновники проінформували, яких заходів вживає адміністрація для того, аби розчистити дороги. До мене телефонують люди з скаргами на те, що вони або ж заблоковані в приміщеннях, або стоять просто на дорогах і не мають змоги пересуватись. З’ясувалось, що у всьому районі працюють  лише дві-три одиниці техніки. У самій РДА не відбулось жодної наради», – повідомив депутат.

Олег Домчак також зазначив, що заблокована навіть основна дорога до Самбора від Рудок. Це, фактично, означає, що до районного центру неможливо добратись з усіх населених пунктів району.

«Також, до мене телефонують люди, які в даний момент сидять в заблокованих посеред дороги маршрутках, просять допомогти», – проінформував Олег Домчак.

Депутат також повідомив, що зараз формується оперативний штаб для розчистки основних транспортних шляхів навколо міста.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *