ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни просять лідерів опозиційних сил врятувати Снопківський парк

|

Небайдужі громадяни Львова, переважно мешканці вулиць, прилеглих до Снопківського парку, звернулись із відкритим листом до лідерів опозиції Віталія Кличка, Арсенія Яценюк та Олега Тягнибока. Львівяни просять допомогти врятувати чудову пам`ятку садово-паркового мистецтва нашого міста від забудови.

Подаємо «Відкритий лист громади Львова до опозиції» повністю:

«Львів’яни вже п’ятий місяць виборюють у Львівської міської ради своє право на збереження об’єкта природно-заповідного фонду, парку-пам’ятки садово-паркового мистецтва парку “Снопківський” від посягань виконавчих органів міської ради та забудовників, котрі вперто вчиняють протизаконні дії та намагаються незаконно забудувати парк.

Ще ніколи у нашому славному місті так довго не тривала війна за парк. Однак, незрозумілим залишаються питання, чому, коли Ви так активно виборюєте у Києві повернення земель, що були роздані молодою командою Черновецького, у історичному Львові питання збереження парку турбує тільки громаду?! Чому ми не чуємо лідерів місцевих осередків Ваших політичних сил на підтримку городян, котрі раз за разом з маленькими дітьми на руках приходять на виконкоми, засідання депутатських комісій, щоб вибороти парк у забудовників і окремих депутатів міської ради?!

Ми хочемо чути чітку, однозначну і переконливу позицію очолюваних Вами політичних сил щодо грубого порушення закону, свавілля Львівської міської влади та вседозволеності окремих її депутатів, що за Вашими плечима замислили ганебні дії з метою власної наживи, знищуючи об’єкт історичної спадщини природно-заповідний фонд парк-пам’ятку садово-паркового мистецтва парк “Снопківський”, а отже вчиняють злочин проти власного виборця, який так переконливо вірив у Вашу підтримку.

Не зрадьте нас і наші переконання, що влада – це народ, і в єдності наша сила».  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *