ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні у Львові випала місячна норма опадів

|

Львівський регіональний центр  з гідрометеорології повідомляє, що станом на 14.00 год сьогодні у Львові випало 8 мм снігу, що перевищує місячну норму опадів. Як інформує прес-служба Львівської міської ради, на найближчу добу прогнозують сильні снігопади, замети та ожеледь.

На всю завтрашню добу метеорологи прогнозують сильні опади у вигляді мокрого снігу з переходом в сніг. Налипання мокрого снігу на ЛЕП та зв’язку, подекуди ожеледь. Вітер північно-східний 17-22 м/с, місцями 25 м/с, хуртовини. На дорогах ожеледиця і снігові замети. А вже 16 березня слід очікувати поступового припинення опадів та зниження температури повітря.

У зв’язку з  погіршенням метеоумов та з метою запобігання виникненню можливих надзвичайних ситуацій, Львівська міська рада звертається із проханням до мешканців міста бути обережними на можливих слизьких тротуарах та вулицях. До власників транспортних засобів прохання бути уважними за кермом, обирати помірну швидкість руху та неухильно дотримуватись правил дорожнього руху.

«Закликаємо не виїжджати на машинах без зайвої потреби, бо зайва кількість машин  не дозволяє своєчасно і якісно провести прибирання. Особливо прошу не паркувати автомобілі на вулицях. Бо припаркований автомобіль не дозволяє потужній техніці пройти і якісно очистити від великої кількості снігу», – зазначив Володимир Олійник, в.о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури.

У разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій, прохання звертатись на гарячу лінію міста за тел. 297-59-11 або 15-80.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *