ОСТАННІ НОВИНИ

Блавацький твердить, що в Плюща вилучили мільйони гривень

|

Народний депутат України Михайло Блавацький заявляє, що влада покриває  начальника управління податкової міліції Державної податкової служби у Львівській області Руслана Плюща, інформує прес-служба ЛОО ВО “Свобода”.

Як вказано у повідомленні, 1 березня цього року працівники управління внутрішньої безпеки при ДПС у Львівській області та прокуратури провели слідчі дії в кабінеті начальника УПМ ДПС у Львівській області Руслана Плюща.

За інформацією Михайла Блавацького, під час обшуку було вилучено 2 мільйони гривень, 200 тисяч доларів США, понад 70 документів про право власності на об’єкти нерухомості та рухоме майно, а також довіреності на користування цим майном, оформлені на різних осіб, наближених до Плюща.

“Відтоді минуло 11 днів, а начальник обласної податкової міліції і далі залишається на своїй посаді, далі ходить на роботу, – зазначає Михайло Блавацький. – Очевидно, керівництво правоохоронних органів вкотре намагається спустити цю справу на гальмах. “Свобода” неодноразово наголошувала, що Руслан Плющ – це хабарник, який займається на своїй посаді переслідуванням, шантажем підприємців. Більше того – він виконує політичне замовлення, за що й отримав у серпні минулого року генеральські погони”.

Народний депутат заявляє, що звертатиметься до Генеральної прокуратури щодо притягнення до відповідальності за корупцію та зловживання начальника податкової міліції ДПС у Львівській області Руслана Плюща.

Нагадаємо, що 23 серпня 2012 року Львівська обласна організація ВО “Свобода” заявила, що Руслан Плющ отримав генеральське звання за переслідування опозиціонерів. За дорученням тодішнього голови Львівської ОДА Михайла Костюка у березні 2012 року було розпочато спецоперацію під назвою “Супутник” проти непідконтрольного владі бізнесу, опозиційних депутатів та незалежних ЗМІ.

“У списку були комерційні структури, благодійні фонди, навіть громадські організації, якщо до цих структур хоч мінімально були причетні будь-які представники опозиції, зокрема ВО “Свобода”, ВО “Батьківщина” чи “Фронту змін”, ці структури позапланово перевіряли, влаштовували провокації, виписували фантастичні штрафи. У Львівській області близько 400 підприємств та 600 підприємців потрапили до списку операції “Супутник”. Проти них працювали усі контрольні та силові структури”, – заявила голова Львівської обласної організації ВО “Свобода” Ірина Сех.

Першого березня прес-служба прокуратури Львівської області повідомила, що проводила у будівлі ДПС у Львівській області слідчі дії у справі, пов`язаній із відмиванням доходів. Водночас прес-служба ДПС наголошувала, що обшуків у кабінетах чи в помешканнях керівника управління податкової міліції Руслана Плюща не проводили.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *