ОСТАННІ НОВИНИ

Олег Баран популяризує спорт серед вихованців дитбудинків

|

Сьогодні, 7 березня, ХК «Леви» провели хокейний майстер-клас для майже двох десятків діток із дитячого будинку, що у селі Новий Милятин, Буського району. Захід відбувся у рамках соціального проекту із популяризації здорового способу життя серед вихованців дитячих будинків Львівщини, який проводить компанія «Барком» (ТМ «Родинна ковбаска»). Про це повідомляє прес-служба ТзОВ «Барком».

Зокрема, сьогодні вихованці дитбудинків на власні очі побачили гру професійних хокеїстів з ХК «Леви». А також спробували самостійно стати на ковзани та долучитися до хокейного процесу. «Хокей – це далеко не проста гра, але неймовірно цікава. Сьогодні наші хлопці показали діткам основні вправи на льоду. Можливо, це надихне когось з вихованців дитбудинків професійно займатися хокеєм», – наголосив капітан хокеїстів Дмитро Гнітько. Як підкреслив директор дитячого будинку «Добре серце» Тарас Баландюк, такі заходи для дітей –свято. Адже більшість з них зі справжніми спортсменами зустрілися вперше.

За словами депутата Львівської обласної ради, засновника ТзОВ «Барком» Олега Барана, основна мета такого проекту – заохотити молодь, зокрема вихованців дитячих будинків, до активного, спортивного способу життя. «Наше завдання – показати діткам з дитбудинків, що сьогодні модно бути здоровим та спортивним. Що у кожного з них завжди є можливість  досягнути великих висот у спорті. Проблема у тому, що часто-густо вихованці дитячих будинків потрапляють під вплив вулиці та поганих звичок. Якби сумно це не звучало. Ми ж хочемо показати цим дітям  альтернативу. Популяризація спорту серед вихованців дитбудинків допоможе знизити вплив вулиці на життя цих дітей», – наголосив Олег Баран.  «Також будемо розмовляти із керівництвом щодо організації у дитбудинках спортивних гуртків. Я думаю, що управління фізичної культури та спорту нам у цьому допоможе», – підсумував депутат.

Довідка

Соціальний проект від компанії «Барком» стартував наприкінці лютого. Першими учасниками проекту стало два десятки вихованців дитячого будинку з села Лаврів, Старосамбірського району. Діти взяли участь у тренуванні волейбольного клубу «Барком» та отримали від волейболістів «спортивні» подарунки. Також до соціального проекту долучилися такі спортивні клуби як «Політехніка-Галичина», «Галичанка», «Енергія».  Уже найближчим часом саме вони проведуть спортивні майстер-класи для діток з дитбудинків.
Фото: прес-служба ТзОВ «Барком».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *