ОСТАННІ НОВИНИ

У ЛОДА вирішили питання щодо відновлення електропостачання КП «Бориславводоканал»

|

27 лютого заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації  Іван  Груник провів нараду щодо врегулювання питання з відновлення електропостачання КП «Бориславводоканал» та відновлення водопостачання мешканцям м. Борислава. Про це повідомили у прес-службі ЛОДА.

У нараді взяли  участь Бориславський  міський голова  Володимир Фірман, т. в. о. директора департаменту житлово-комунального господарства, розвитку інфраструктури та паливно-енергетичного комплексу облдержадміністрації Ігор Цейтлін та заступник  директора з маркетингу   ПАТ  «Львівобленерго» Костянтин Ющак.

Під час наради  Бориславський  міський  голова Володимир Фірман доповів, що частина заборгованості за спожиту електроенергію комунальним підприємством Бориславводоканал в сумі 148тисяч грн. вже погашена і залишилось ще проплатити 136 тис грн заборгованості.

Відтак заступник голови-керівник апарату Львівської ОДА  доручив ПАТ «Львівобленерго» відновити електропостачання  КП «Бориславводоканал», а Бориславській міській раді забезпечити погашення заборгованості за спожиту електроенергію КП «Бориславводоканал» до 1 березня 2013 року.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *