ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові припинили діяльність інтерактивного клубу

|

Працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУ МВС України у Львівській області припинили діяльність інтерактивного клубу з гральними автоматами.

Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю Головного управління МВ України у Львівській області.
Про діяльність цього закладу правоохоронці довідались з оперативних джерел. Так, 25 лютого 2013 року інтерактивний клуб припинив своє існування.
Як стало відомо, власники цього закладу надавали відвідувачам за допомогою спеціального грального обладнання послуги у сфері організації азартних ігор з метою отримання прибутку.
Робота зазначено клубу ретельно конспірувалась, коло клієнтів було обмежене і допускались до гри лише за попередньою домовленістю з персоналом закладу. При вході в інтерактивний клуб стояли подвійні вхідні двері та цілодобове відеоспостереження.
Правоохоронці вилучили 30 гральних апаратів та близько 8 тисяч гривень, які були виручені від організації азартних ігор.
Розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 203 Кримінального кодексу України (зайняття гральним бізнесом).

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *