ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбудеться першість із санного спуску

|

23 лютого об 11:30 год. в Стрийському парку в межах святкування 20-річчя УДЮМК, відбудуться змагання з санного спорту. В заході візьме участь близько 40 гуртківців з усього міста. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Організатори будуть проводити загальноміську спартакіаду, аби спонукати дітей долучитись до спорту.

«Спорт – це здоров’я, витривалість, загартовування організму. Ми переконані, що виховувати у дітей повагу до гуманістичних цінностей спортивного руху, а саме дружби, взаємоповаги, солідарності та благородства, нам допоможе пропаганда здорового способу життя», – зазначає Ірина Кунцьо, директор в.о. директора УДЮМК Франківського району міста Львова.

Змагання з санного спуску будуть проводитись в командній і особистій першості. В командній першості до складу команди входитимуть 3 хлопці та 2 дівчини. Команда-переможець визначатиметься за найкращим загальним результатом. Переможця особистої першості визначать за найкращим результатом в часі.

«Відкриває спартакіаду улюблена і популярна розвага дітей в зимовий час – змагання на санях. Взяти участь у таких змаганнях зможе кожна дитина, адже вони не потребують попередніх довготривалих вправлянь та тренувань. Найголовніше – щоб зима для дітей не минала без вміло організованого дозвілля на свіжому повітрі», – повідомляє Андрій Колодрубець, педагог-організатор УДЮМК Франківського району міста Львова.

Довідка

Захід відбудеться об 11:30, збір біля входу коло зупинки навпроти монументу Слави.

Додаткова інформація за тел. (067) 605 – 79 – 35, Ірина Володимирівна Кунцьо.

Загальноміська спартакіада серед команд УДЮМК буде проводитись з таких видів спорту: першість зі санного спуску; шахи; шашки; настільний теніс; стрітбол; веселі старти; міні-футбол; футбол; туризм. Міський спортивно-масовий захід серед дітей та юнацтва здійснюватиметься в два етапи: 1 етап – районний відбір; 2 етап – міські змагання.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *