ОСТАННІ НОВИНИ

Груник привітав військових та ветеранів з Днем захисника Вітчизни

|

22 лютого в клубі Академії  сухопутних військ імені гетьмана  Петра Сагайдачного відбулися  урочисті збори військовослужбовців з нагоди відзначення Дня захисника Вітчизни. Про це повідомляє прес-служба Львіської ОДА.

Із  вітальним словом від імені голови Львівської облдержадміністрації Михайла  Костюка  до учасників заходу звернувся заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Іван Груник: «Цей лютневий день символізує любов і повагу українців до своїх захисників і визволителів, до тих, хто сьогодні стоїть на варті незалежності держави» – зазначив він.

Також Іван Груник у своєму вітанні  підкреслив, що обласна державна адміністрація  й надалі буде продовжувати курс на реформування Збройних Сил, спрямоване в першу чергу на зміцнення  обороноздатності держави, підняття престижу військової служби та вирішення  соціальних проблем військовослужбовців та ветеранів.

Від імені голови обласної державної  адміністрації ветеранам Збройних Сил та військовослужбовцям вручено  нагороди та подяки облдержадміністрації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *