ОСТАННІ НОВИНИ

ДАІ закликає водіїв бути обережними: погіршення погодних умов

|

Синоптики попереджають про погіршення погодних умов. Завтра в області – сніг та туман, на дорогах – ожеледиця. ДАІ звертається до всіх автомобілістів із проханням бути максимально уважними та обережними, інформує прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

Зокрема, Львівський регіональний центр з гідрометеорології повідомляє, що завтра, 22 лютого, погода буде хмарною, сніжитиме. Синоптики також прогнозують слабкий туман, ожеледь та попереджають про ожеледицю на дорогах області.

Державтоінспекція Львівщини вкотре закликає водіїв неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху, обов’язково враховувати погодні та дорожні умови.

«Будьте надзвичайно обережними на спусках та підйомах, шляхопроводах, під’їжджаючи до пішохідних переходів та біля шкіл. Уникайте ризикованих маневрувань, що за несприятливих погодних умов можуть спричинити аварійну ситуацію на дорозі. Обов’язково дотримуйтеся безпечної швидкості, інтервалу та дистанції. За умов недостатньої видимості – вмикайте ближнє світло фар», – зазначають правоохоронці.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *