ОСТАННІ НОВИНИ

На підтримку малого підприємництва Львівщини у бюджеті передбачено 500 тис грн.

|

Цього року в бюджеті області передбачено 500 тис. грн для підтримки та розвитку малого підприємництва, які будуть використані на реалізацію конкретних заходів. Про це повідомив заступник голови Львівської обласної ради Валерій П’ятак під час круглого столу на тему «Досвід Львівської ОДА у сфері розроблення та впровадження політики підтримки малого підприємництва», інформує прес-служба Львівської облради.

Виступаючи перед учасниками круглого столу Валерій П’ятак акцентував увагу присутніх на тому, що Львівська обласна рада вже традиційно в обласному бюджеті передбачає кошти для реалізації Обласної програми з підтримки малого та середнього підприємництва.

Також Валерій П’ятак зазначив, що керівництво і профільна комісія Львівської обласної ради системно працюють над вирішенням питань щодо регуляторної політики та розвитку малого підприємництва на Львівщині.

Під час круглого столу учасникам заходу було представлено основні інструменти публічної політики у сфері підтримки та розвитку малого підприємництва у Львівській області та презентовано проект Програми розвитку малого підприємництва у Львівській області на 2013-2015 роки, а також розглянуто нові підходи до розроблення та впровадження публічної політики підтримки малого підприємництва у Канаді та світі, представлено дорожні карти створення бізнес-центру для жінок у Львівській області та для створення регіонального веб-порталу дозвільних послуг.

У роботі круглого столу також взяли участь представники Львівської ОДА, Львівського регіонального інституту державного управління НАДУ при Президентові України, Посольства Канади в Україні та експерти проекту PRISM. 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *