ОСТАННІ НОВИНИ

Арену для Євробаскету зведуть на стадіоні "Україна"?

|

 За дорученням голови Львівської облдержадміністрації Михайла Костюка, 18 лютого заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Іван Груник провів робочу нараду з вирішення робочих моментів розміщення багатофункціональної спортивної арени  на стадіоні «Україна». Про це інформує прес-служба Львівської ОДА.

Як зазначено у повідомленні, враховуючи обмежені терміни, Іван Груник доручив Львівській  міській  раді  опрацювати юридичний механізм передачі комунальної  власності стадіону  «Україна» для будівництва багатофункціональної спортивної арени, а також рекомендував ТОВ «КПФ  «Карпати» в найближчі терміни  приступити до співпраці з Інститутом «Місто проект»  щодо розробки  детального  плану  території та подати на погодження у Львівську міську раду.

Заступник голови -керівник апарату  облдержадміністрації наголосив, що при  розробці  детального плану території  необхідно вирішити  основні питання  заїзду до майбутнього спортивного комплексу з вулиць Зеленої та Стуса,  розміщення нормативної кількості автостоянок з обов’язковим збереженням існуючих  меж парку «Снопківський».

Оскільки терміни надзвичай  обмежені, питання перебуває на особистому контролі голови Львівської облдержадміністрації, вказано у повідомленні.

 Минулого тижня міський голова Львова Андрій Садовий показував журналістам ділянку під арену до Євробаскету-2015 на вулиці Ряшівській.

З приводу ділянки для спорткомплексу міська рада проведе у середу позачергову сесію.

Фото: ultras.org.ua 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *