ОСТАННІ НОВИНИ

У центрі Львова запрацювала гігантська цукерка «Зоряне сяйво»

|

У рамках Свята шоколаду у центрі Львова сьогодні запрацювала гігантська цукерка «Зоряне сяйво» від головного спонсора свята – фабрики «Світоч». Вона стала головною родзинкою цьогорічного солодкого заходу. Гігантська цукерка розташувалась на головній площі міста біля Оперного театру. Про це «Львівському порталу» розповіли організатори.

Усередині «Зоряного сяйва», або як його ще називають організатори «ГеоДім», знаходиться п’ять зон, одна з яких точка продажу продукції «Світоч», решта – розважальних. Відвідувачі, зокрема, можуть скуштувати гарячий шоколад із різноманітними наповнювачами (арахісовим, родзинками, коксовою стружкою, тощо). Така смакота обійдеться у 5 грн.

Також можна безкоштовно отримати свій портрет, намальований з шоколаду; розмалювати обгортки улюблених ласощів від «Світоча» на телевізійному моніторі і отримати свій шедевр на свою персональну скриньку, або на Фейсбук, якщо ви є користувачами цієї соцмережі. Крім того, відвідувачі можуть віртуально одягнути на себе обгортку від цукерки чи шоколадки та сфотографуватись на пам`ять.

Гігантська цукерка буде відкрита до неділі включно, за цей час у ній працюватимуть шоколатьє, які проводитимуть інтерактивні та розважальні заходи.     

Сьогодні «Зоряне сяйво» працюватиме до 20 год, а завтра та післязавтра з 13 до 19 год.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *