ОСТАННІ НОВИНИ

Біля театру імені Заньковецької неправильно обрізали каштани

|

Вчора спеціалісти управління екології та благоустрою ЛМР спільно із представниками Ботанічного саду Національного  лісотехнічного університету України  провели перевірку якості формувальної обрізки дерев на вул. Лесі Українки перед фасадом театру ім. М.Заньковецької. Про це інформує прес-служба ЛМР.

«Унаслідок перевірки  встановлено, що у середу, 13 лютого, обрізали 7 дерев породи «гіркокаштан звичайний». На стовбурах окремих  дерев працівники залишили гілки  надмірної довжини, місця зрізки не оброблені захисним розчином, формування крон проведено на посередньому рівні. Зрештою, ці роботи призведуть до сповільненого відновлення крон дерев», – повідомляють в управлінні екології та благоустрою.

Управління екології та благоустрою просить замовників робіт враховувати фаховість працівників, досвід роботи у цій сфері та проходження ними семінарів-навчання з формування крон дерев, які проводились департаментом містобудування Львівської міської ради в рамках спільного українсько-німецького проекту «Муніципальний розвиток та оновлення старої частини міста Львова» за участю німецьких фахівців.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *