ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра в Будинку органної музики відбудеться літературно-музична композиція про Йосипа Сліпого

|

З метою звеличення постаті Патріарха, його могутнього впливу на формування духовності нації, усвідомлення ролі УКГЦ у становленні української державності, 15 лютого о 14:00 у приміщенні Будинку органної та камерної музики на вул. С. Бандери, 8 відбудеться літературно-музична композиція «Патріарх Йосип Сліпий. Через терни до зірок». Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Літературно-музична композицію підготували учнівський та педагогічний колектив ССЗШ № 5 ім. І. Кокорудзів. Почесним гостем урочистості буде учень Патріарха Й.Сліпого,  Високопреподобний Отець, Доктор Рафаїл Турконяк Студит.

У програмі концерту заплановано виступи жіночого хору «Дівочі мрії» та чоловічого вокального ансамблю «Шоста нота» Львівського державного музичного училища ім. С.П. Людкевича, а також октету «TEOFOROS» Львівської Духовної семінарії св. Духа та учнів ССЗШ № 5 ім. І. Кокорудзів.

У програмі прозвучать твори Віктора Матюка «Родимий край», Максима Березовського «Чашу спасення прийму», Ярослава Ярославенка «Дивувалась зима», Миколи Лисенка «Боже Великий, Єдиний», старовинний кант «Через поле широкеє» та поезія і піснеспіви  Богдана Пісного.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *