ОСТАННІ НОВИНИ

Міськрада досі не надала пропозицій про виділення ділянки під арену для “Євробаскету” - Костюк

|

Львівська міська рада до сих пір  не надала конкретних  пропозицій щодо виділення земельної ділянки під будівництво арени для проведення «Євробаскету 2015 року», чим поставила під реальну  загрозу проведення  цього престижного Європейського  чемпіонату з баскетболу.

Про це 13 лютого на  нараді  з підготовки до проведення  фінальної частини Чемпіонату Європи з баскетболу  заявив голова Львівської облдержадміністрації Михайло Костюк, інформує прес-служба ЛОДА.

«Всі міста, які прийматимуть  чемпіонат, вже погодили територію під будівництво баскебольної арени. Зокрема Одеса прийняла  рішення за лічені дні. Ми  ж можемо втратити унікальний шанс для будівництва у нашому місті не лише баскетбольної арени європейського рівня,  але й сучасної спортивної школи», – наголосив М.Костюк.

Голова Львівської облдержадміністрації дав термінове доручення Львівській міській раді до 10:00 години завтрашнього дня  надати характеристики меж ділянок, наявність комунікацій тощо, необхідних для прийняття остаточного рішення для будівництва баскетбольної арени.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *