ОСТАННІ НОВИНИ

Із фахівцями «Політехніки» ніхто не радився щодо газоаналізуючих приладів для «Водоканалу»

|

Посадовці міськради не радились із фахівцями «Львівської політехніки» щодо якісних показників газоаналізуючих приладів. Про це повідомляє «Без цензури. 5 хвилин правди».

«Із фахівцями нашої кафедри ніхто із міських чиновників не радився, коли закупляли газоаналізуючі прилади для вимірювання вмісту сірководню у місті. Схоже, посадовці ретельно пильнують, щоби ніхто не «урвав» від них ласого грошового шматка». Так прокоментували ситуацію із закупівлею «Львівводоканалом» газоаналізуючих приладів для вимірювання вмісту сірководню завідувач кафедри гідравліки і сантехніки «Львівської політехніки» Володимир Чернюк.

Фахівець також зазначив, що зараз важко оцінити, чи, бува, не переплатив «Львівводоканал» за ці прилади. «Наші фахівці зможуть оцінити їхню вартість, коли побачать на власні очі. Якщо це, скажімо, дві трубочки з баночкою то ціна такому приладу не більше ста гривень», – сказав Володимир Чернюк.

Нагадаємо, ЛМКП «Львівводоканал» закупив два газоаналізуючі прилади для вимірювання вмісту сірководню. На підприємстві очікують, що до 15 лютого завершать розмитнення та атестацію цих установок. Вартість обох приладів становить 90 тис. грн.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *