ОСТАННІ НОВИНИ

Проект електронного квитка має відбутися — Засадний

|

Коштів з міського бюджету на запровадження електронного квитка не виділено. Тому цей проект залишається в стадії ініціативи. Про це під час сьогоднішнього брифінгу повідомив в.о. начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Олег Засадний.

За словами чиновника це далекоглядна мета міста і сказати, щось конкретно можна буде лише тоді, коли у бюджеті розвитку буде передбачено фінансування.

«Усі розуміють про його необхідність, але ніхто не хоче взяти на себе цю відповідальність. Якщо б депутати прийняли рішення про виділення коштів, тоді можна було б як пілотний проект запровадити електронний квиток на комунальних підприємствах, і до того залучити приватних перевізників, показуючи їм вигоду від таких речей», – сказав Засадний.

Попри те посадовець відзначив, що впровадження електронного так чи інакше повинно статись.

«Було багато переговорів про запровадження електронного квитка. Це так чи інакше повинно відбутись, тому що це знімає навантаження з водія. Водій не повинен бути касиром, видавати решту і їхати. Я знаю, що перевізники теж хотіли б вернутись до ідеї впровадження електронного квитка. Якщо ми будемо мати ще підтримку перевізників, то цей проект реалізувати буде значно легше», – сказав він.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *