ОСТАННІ НОВИНИ

У Садового пригрозили перевізникам розірванням угод

|

Перевізники Львова не надали до управління транспорту Львівської міської ради жодного офіційного листа про намір обмежити графік руху автобусів з 18 лютого. А заяви, які вони оприлюднили через ЗМІ є просто медійним тиском. Про це на прес-конференції повідомив в.о. начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Олег Засадний.

За словами О. Засадного, в управлінні транспорту є два важелі впливу на перевізників які порушуватимуть підписані договори.

«Перевізники підписали угоду, в котрій окрім схеми руху є режим роботи. Якщо вони будуть порушувати договори, то ми будемо діяти згідно з чинним законодавства. Є договір, який підписувався з департаментом інфраструктури ЛМР, і який передбачає необхідність дотримання графіку роботи і схем маршруту. Тож ми можемо робити попередження та подавати на розірвання угод», – сказав Засадний.

Також О. Засадний додав, що страйки на транспорті заборонені чинним законодавством і “якщо перевізники приймають таке рішення, значить усвідомлюють відповідальність».

На думку чиновника питання тарифів багатьох економічно зачіпає, адже на сьогодні це близько одного мільйона пасажирів на день.

«Перевізники – це приватні компанії, метою яких є отримання прибутків. Чим вищий тариф, тим кращі можливості отримати прибутки. Питання нових тарифів на сьогоднішній день має пройти громадські слухання і засідання виконкому. Але підняття тарифів може бути лише за умови покращення якості надання послуг», – сказав чиновник.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *