ОСТАННІ НОВИНИ

“Львівська громада” вимагає негайної відставки Садового

|

Міське об`єднання громадських організацій “Львівська громада” оприлюднило заяву, в якій вимагає від депутатів міської ради вирішити питання про дострокову відставку з посади міського голови Львова Андрія Садового. Подаємо текст заяви:

“Львівська міська рада прийняла Ухвалу, згідно з якою погодила комунальному підприємству ЛКП «Спортресурс» місце розташування земельної ділянки та надала дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Липова Алея, 5 у постійне користування для будівництва та обслуговування інфраструктури багатофункціонального спортивного комплексу. Мова йде про земельну ділянку на якій тренуються діти шкільного віку з карпатівських шкіл та Академії. Ще торік на цьому місці було сміттєзвалище, яке львівський клуб перетворив на футбольну тренувальну базу для дітей.

ФК «Карпати» заявив, що не буде давати оцінку планам мера Львова Андрія Садового, який лобіював прийняття цієї ухвали. Але ЛМОГО „Львівська громада” не може не відреагувати на чергові цинічні дії Андрія Садового, який обдуривши депутатів та керівників фракцій «протягнув» ухвалу, яка не відповідає інтересам львів’ян. Це не викликає ніякого здивування, адже вся діяльність Андрія Садового та його команди з самого початку скерована тільки на особисті інтереси, а не на інтереси Львова та його мешканців. Дивує інше. Дивує позиція депутатів Львівської міської ради, які за тривалий час своєї діяльності вже знають методи роботи Андрія Садового, але постійно стають на одні і ті ж самі граблі затверджуючи не фахові, а подекуди злочинні дії Андрія Садового.

Все це призвело до того, що  місто Львів, за часи правління Андрія Садового, з мистецького, культурного, архітектурного центру перетворився на периферію, про що говорять як багато львів’ян так і гостей нашого міста. Невже депутатський корпус не розуміє, що подальше перебування Андрія Садового на посаді міського голови призведе до повної руйнації інфраструктури Львова і зганьбить наше місто як в очах львів’ян, так і людей, які його відвідують.

Протистояння між міським головою  та депутатами Львівської міської ради львів’яни, на жаль, сприймають як внутрішній конфлікт за перерозподіл сфер впливу. Таке сприйняття вигідне міському голові Андрію Садовому, який через підконтрольні йому засоби масової інформації переводить все на особисту заінтересованість депутатів.

Враховуючи вище наведене, звертаємось до депутатів Львівської міської ради, політичних партій Львова для вирішення питання про дотермінову відставку міського голови Андрія Садового залучати громадськість Львова, громадські організації та проводити широку інформаційну роботу з роз’яснення дій міського голови”.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *