ОСТАННІ НОВИНИ

У музеї імені Андрея Шептицького відкрито виставку

|

Сьогодні,8лютого,  у Національному музеї у Львові імені Андрея Шептицького відкрито виставку “Українана історичних мапах XVI-XX ст.”про це повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

Це спільний проект Національному музеї у Львові імені Андрея Шептицького та Музею книги і друкарства України (м.Київ), метою якого є популяризацію знань про особливості історичного, політичного та індустріального розвитку українських етнографічних земель від середини XVI століття до нашого часу.

На особливу увагу заслуговують картографічні видання та карти видатних картографів: Веніаміна Кордта, Степана Рудницького, Володимира Кубійовича, Богдана Кордана і Ярослава Дашкевича.

Загалом на виставці представлено понад50 карт та картографічних видань з українських державних та приватних колекцій – Національного музею у Львові ім. Андрея Шептицького, Музею книги і друкарства України, Фундації ім. Олега Ольжича, громадської організації “Фонд “Український стародрук”, Української Вільної Бібліотеки, приватної колекції Володимира Ніколіна, Львівського історичного музею.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *