ОСТАННІ НОВИНИ

У ЛОДА обговорили питання відкритості органів виконавчої влади

|

7 лютого у Львівській обласній  державній адміністрації відбулося  засідання «круглого столу» з  питань відкритості органів виконавчої влади та проведення конкурсу «Приязна адміністрація» у Львівській області. Про це інформує прес-служба Львівської ОДА.

У засіданні взяли участь в.о. заступника керівника апарату обласної державної  адміністрації Степан Рудницький, заступник  директора департаменту інформаційної  діяльності та комунікацій з громадськістю Львівської обласної державної адміністрації Дмитро Посипанко, заступник директора Львівського регіонального інституту державного управління НАДУ при Президентові України Андрій Ліпенцев та ін.

У своєму виступі в.о. заступника керівника  апарату обласної державної адміністрації  Степан Рудницький наголосив на необхідності посилення взаємодії між органами виконавчої влади та органами місцевого  самоврядування, а також на необхідності проведення  навчання державних службовців щодо імплементації та застосування законодавства щодо взаємодії  органів влади з громадськістю та сприяння розвитку громадянського суспільства.

Також учасники круглого столу обговорили питання забезпечення органами виконавчої влади доступу до публічної інформації; питання щодо створення системи підвищення рівня професійної компетентності державних службовців з питань діяльності за напрямом «робота з громадськістю» та розглянули нову концепцію конкурсу «Приязна адміністрація» як механізму посилення адміністративної спроможності органів виконавчої влади щодо взаємодії з громадськістю тощо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *