ОСТАННІ НОВИНИ

Депутатка зі “Свободи” поплатилася посадою за “кнопкодавство”

|

Фракція ВО “Свобода” у Львівській міській раді обіцяє максимально покарати депутатку Ірину Шалаковську, яка вчора проголосувала за свого колегу Івана Гринду. Про це йдеться в заяві фракції.

“Вважаємо таку поведінку нашої депутатки неприпустимою” — наголосив голова фракції “Свободи” у Львівській міській раді Маркіян Лопачак.

Як вказано у заяві, до Ірини Шалаковської буде застосовано максимум дисциплінарних санкцій по партійній лінії. Зокрема, вона отримала сувору догану та її знято з посади голови Личаківської районної організації ЛМО ВО “Свобода” “, а Іван Гринда отримав догану за те, що залишив картку для голосування без нагляду.

Повторна сувора догана автоматично призведе до позбавлення членства в партії та складення депутатських повноважень, кажуть у “Свободі”. Депутатів Львівської міської ради від ВО “Свобода” попередили про неприпустимість порушення принципу персонального голосування.

“Я хочу застерегти кожного нашого депутата: повторне порушення принципу персонального голосування призведе до позбавлення членства в партії та складення депутатських повноважень”, – зазначив голова фракції ВО “Свобода” у Львівській міській раді Маркіян Лопачак.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *