ОСТАННІ НОВИНИ

У Буську громада й школярі пікетують семінар "Шеврону"

|

Уранці 8 лютого 2013 року близько 80 пікетувальників вийшли на вулицю в м. Буську на Львівщині, біля приміщення музичної школи, де має розпочатися семінар щодо видобування сланцевого газу, який організовує компанія “Шеврон”. Про це повідомляє прес-служба ЛОО Во “Свобода”. До дорослих учасників акції протесту приєдналися школярі, які власноруч написали плакати і скандують гасло: “Хочемо чисту воду!”

Пікетувальники, серед яких представники місцевих громад Буського району та сусідніх районів, де планують видобування сланцевого газу, тримають в руках плакати з написами: “Чиста вода – здорова нація”, “Гідророзрив – під Межигір`ям”, “Надра – власність народу”, “Ні – газовому Чорнобилю”, “Сім`ї” – прибуток, громаді – екологічні проблеми”, “Чиста вода – здорова нація!”, “Ставицькому – сланцеву воду!”, “Земля належить громаді!” та інші.  

Нагадаємо, що 8 лютого в Буську розпочинається семінар на тему видобування сланцевого газу, організований компанією “Шеврон” для місцевих громад. Такі семінари вже відбулися в 6 лютого в Миколаєві та 7 лютого в Кам’янці-Бузькій, у них взяли участь сільські голови, депутати місцевих рад, представники громад. Усі ці зібрання супроводжували акції протесту проти видобування сланцевого газу на Львівщині.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *