ОСТАННІ НОВИНИ

ДАІшники «полюють» на порушників правил зупинки у центрі Львова

|

Вчора у Львові працівники ДАІ та журналісти провели спільний рейд з виявлення порушників правил зупинки та стоянки у центрі міста. Про це повідомляє прес-служба ДАІ Львова.

Спільний рейд стартував із площі Марійської, а далі рушив до проспекту Свободи. Найбільше порушників виявили серед місцевих таксистів: ті зупиняли своє авто, де заманеться. Втім, щоразу виправдовувались: мовляв, щойно під’їхали, аби забрати пасажирів і зупинилися «буквально на хвилинку».

Правоохоронці нагадують, що за порушення правил зупинки та стоянки передбачена адміністративна відповідальність, а саме штраф у розмірі від 255 до 340 гривень. Тож, закликають водіїв, не залишати своє авто, де заманеться, та дотримуватись Правил дорожнього руху.

У Державтоінспекції Львова також розповіли, що водії, як правило, паркуються із порушенням на прощі Марійській, проектах Свободи та Шевченка, вулиці Січових Стрільців. Тож, аби попередити такі порушення, наряди дорожньо-патрульної служби ДАІ патрулюватимуть саме ці ділянки доріг та прилеглі до них вулиці.

У відділі Державтоінспекції Львова вже створено робочу групу для проведення моніторингу пропускної спроможності вулиць у центральній частині міста. Щодня з 17.30 до 19.00 години виставляються наряди, які регулюють рух у центрі, аби не було дорожніх заторів.

Фото: Львівський портал  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *