ОСТАННІ НОВИНИ

“Вернісаж” пікетує сесію міської ради

|

Понад 200 представників мистецького ринку “Вернісаж” прийшли з пікетом під стіни Львівської міської ради, де зараз відбувається засідання сесії. Про це інформує кореспондент “Львівського порталу” з місця події. Вони протестують проти ймовірного перенесення ринку і забудови площі.

Учасники акції б`ють в барабани, гудять в дудки та скандують : “Ганьба брехунам!”, “Вернісаж” – перлина Львова!”, “Ганьба Садовому!”.

Також вони тримають плакати з написами: “Готель замість “Вернісажу. Кому це вигідно?”, Ні агресивній забудові в охоронній зоні ЮНЕСКО!”, “Добродії депутати “Вернісаж” вам не здолати!”, а також тримають на руках вишиті рушники і картини.

Окрім того, учасники акції тримають кілька опудал, що зображають чиновників міської ради. Серед них можна впізнати обличчя першого заступника міського голови Львова Олега Синютки та секретаря міської ради Василя Павлюка.

Раніше з`явилася інформація про те, що “Вернісаж” у міській раді планують перенести ближче до Високого Замку, а площу – забудувати. Пізніше міський голова Львова спростував цю інформацію.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *