ОСТАННІ НОВИНИ

У Міноборони влаштують «шмон» на предмет корупції

|

У лютому-березні правоохоронні органи проведуть перевірку в організаціях і установах Міноборони та ГК «Укроборонпром» для попередження, профілактики та протидії корупції, повідомляють «Коментарі»

Перевірка буде проведена спільно зі структурними підрозділами відомства, Генеральним штабом та Військовою службою правопорядку Збройних Сил України.

«У межах цієї роботи планується перевірити якісний стан та облік позаштатного озброєння, військової техніки та майна, що перебуває на підприємствах, в організаціях та установах Міністерства оборони і Державного концерну «Укроборонпром», на складах, базах, арсеналах і військових частинах», – відзначили в відомстві.

Разом з тим буде проведена перевірка стану збереження і охорони майна та земельних ділянок вивільнених військових містечок. Перевірка охопить об’єкти незавершеного і завершеного будівництва в 2010-2012 роках, діяльність відповідних структурних підрозділів оборонного відомства.

Крім того, будуть проводитися контрольні заходи щодо перевірки використання мереж теплового, водо- та електропостачання у військових частинах, установах та об’єктах, діяльності тендерних комітетів і конкурсних комісій.
Також у військових частинах пройдуть позапланові перевірки постачання паливно-мастильних матеріалів, їх відповідність обліковим документам та порядку списання.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *