ОСТАННІ НОВИНИ

Вихованців львівських інтернатів хочуть ознайомити з кулінарним світом через інтерактиви

|

«Видавництво Старого Лева» на весну готує соціальний проект для вихованців львівських інтернатів. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомила письменниця та головний редактор видавництва Мар’яна Савка.

Вона розповіла, що у квітні видавництво планує провести серію зустрічей з дітьми з інтернатів, під час яких їм буде презентована книга «Зварю тобі борщику» авторки Зірки Мензатюк і проведені інтерактивні ігри у формі навчання.

«На жаль, діти в інтернатах не знають елементарних речей, вони не знають, що таке страва і з яких інгредієнтів вона складається, як зліпити вареник чи приготувати борщ. Тому ми хочемо привести їм письменника і провести з цими дітьми інтерактиви, щоб вони через тактильний спосіб пізнали кулінарний світ», – зазначила М.Савка.

Зі свого боку голова ради директорів холдингу емоцій !«Фест» Андрій Худо додав, що на сьогодні дуже важливо, щоб діти знайомились з видавництвом наживо. Тому «Фест» має намір віддати приміщення на другому поверсі Львівської майстерні шоколаду для «Видавництва Старого Лева». «Тобто це буде своєрідний кабінет «Старого Лева», де діти будуть проводити свій вільний час,читати, розвиватись та бавитись», – додав А.Худо.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *