ОСТАННІ НОВИНИ

У нас була перевірка на перевірці — Андрій Худо

|

Представники Холдингу емоцій «!ФЕСТ» продовжують переконувати у тому, що будівельні роботи у дворику палацу Любомирських вони проводили законно, а всі документи були погоджені від Львова до Києва. Про це у коментарі «Львівському порталу» зазначив голова ради директорів Холдингу емоцій «!ФЕСТ» Андрій Худо.

А тому усі звинувачення з боку начальника управління охорони культурної спадщини ЛОДА Валерія Потюка, на думку А.Худо, є безпідставними.

«Було проведено безліч перевірок, у нас була перевірка на перевірці. Я офіційно і предметно заявляю – у нас все добре. Якщо ми робимо якісь проекти, то ми робимо ці проекти з документами. У нас уже було багато складних історій, які стосувались правильності документів. Але коли провели аналітику, то побачили, що всі документи погоджені від Львова до Міністерства культури. Тому я думаю, що чиновникам потрібно думати над тим, щоб щось змінити, створити якесь благо для людей, а не ходити по підприємцях і шукати де в кого є якась «закавирочка». Якщо людина хоче когось звинуватити у чомусь, то вона повинна мати якісь підстави для цього. Ми працюємо легально в законному полі, у нас є всі документи, ми не займаємось ніякими незаконними речами. Які можуть бути до нас питання?», – риторично зазначив Андрій Худо.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *