ОСТАННІ НОВИНИ

Бюджетні установи Львівщини закуповуватимуть вугілля централізовано

|

Першого лютого під час наради з головами РДА під керівництвом заступника голови – керівника апарату облдержадміністрації Івана Груника розглянуто питання щодо процедури визначення генерального замовника закупівлі вугілля для бюджетних установ області. Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Т.в.о. директора Департаменту ЖКГ, розвитку інфраструктури та ПЕК облдержадміністрації Ігор Цейтлін поінформував присутніх про доручення голови обласної державної адміністрації Михайла Костюка щодо кардинального покращення ситуації із забезпеченням вугілля бюджетних установ області.

Зокрема, за словами Ігоря Цейтліна, йдеться про поставку вугілля через генерального замовника, що має наступні переваги: забезпечення відповідної якості вугілля та термінів поставок; забезпечення комісійного приймання вугілля із залученням контролюючих служб з відбором відповідних проб, що дасть можливість захистити керівників бюджетних установ від постачання неякісного вугілля та не допустить відкриття кримінальних справ; задіяння в повній мірі власного виробника вугільної продукції.
За підсумками наради Іван Груник доручив головам райдержадміністрацій надати на основі рішення районної ради звернення до голови ОДА щодо визначення генерального замовника із закупівлі вугілля за кошти місцевого бюджету у 2013-2015 роках.

На 2013 рік Львівській області потрібно понад 20 тис тонн збагаченого вугілля.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *