ОСТАННІ НОВИНИ

Сех непокоїть розподіл коштів програми "Питна вода України"

|

Кошти державної програми “Питна вода України” розподіляються між територіями не прозоро і не пропорційно. Про це заявила народний депутат України від Всеукраїнського об’єднання “Свобода”, голова парламентського комітету з питань з питань екологічної політики, природокористування та ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи Ірина Сех. Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода».

За словами голови комітету, у 2012 році з 83,3 млн грн., розподілених відповідно до наказу Мінрегіону за програмою “Питна вода України”, понад половину суми (43 млн. грн.) отримала Донецька область.

Ірина Сех звернулася з депутатським запитом до міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадія Темника, в якому просить включити до складу комісії із відбору проектів, які фінансуватимуть з держбюджету за програмою “Питна вода”, п’ятьох членів комітету. За словами Ірини Сех, народні депутати України повинні володіти інформацією про те, як розподіляються та використовуються кошти програми.

І. Сех також просить міністра надати комітету перелік проектів та пропозиції щодо потреби в бюджетних коштах, подані місцевими радами на розгляд комісії у 2011 – 2013 роках, а також затверджений перелік проектів та звіт про виконання заходів.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *