ОСТАННІ НОВИНИ

Мою доньку вбили і я це знаю стовідсотково, - батько Ольги Шевченко

|

Закриття справи, порушеної за фактом умисного вбивства 23-річної черкащанки Ольги Шевченко, батько дівчини Володимир вважає логічним завершенням «усієї цієї фікції».

«Від самого початку справа була сфальсифікована і підтасована під одну версію – самогубство. У них діє одна схема, за якою вони прикривають жахливі злочини. Щоправда, подають це під різними соусами. 

Вони звикли «ліпити горбатого». То в них людина в камері помирає впавши з лавки півметрової висоти, то хтось двічі умудряється вистрілити собі в голову. У ляльковода цієї банди певно фантазія вичерпалася, от і малюють такі бздури прикриваючи злочинців. Зрештою – це організована злочинна група. Усі ці полковники, підполковники і прокурорські клерки повинні сидіти в СІЗО і давати свідчення», – зазначив він в коментарі «Погляду».
Володимир Шевченко переконує, що його та його сім’ю не зупинить закриття кримінального провадження у справі. «Ми продовжимо писати в Генпрокуратуру, щоб була призначена нормальна судмедекспертиза і було проведено слідство. Бо те, що було дотепер – фікція, яка межує зі злочином. 

Основні документи – переписані та факти спотворені. Ми вимагаємо всього три документи: протокол з місця події, де, начебто загинула дочка, акт першого розтину і висновки Київської експертизи. Попри наші вимоги, ми їх досі не бачили. Ми переконані, що ці документи були сфальсифіковані. 

За старим КПК, ми їх могли отримати після завершення слідства, а за новим – взагалі вони недоступні. Справу, яка шита білими нитками, швиденько закрили і помістили в архів», – зазначив він.
Батько загиблої переконаний, що дочку убили, вилучивши перед тим органи для трансплантації.

«У мене є свідчення, що тіла на рейсах взагалі не було. З комп’ютерною графікою я на «ти», тому може ствердно сказати, що фотографії з місця події – брутальний фотошоп. У нас мільйон запитань у справі, на які ми досі не отримали відповідей. Там маса нез’ясованих моментів. Я відкрито заявив, що наша сім’я не буде свідчити, тому що цим слідчим ми не довіряємо взагалі. 

Будь-яка інформація, яка з’являлася від нас у ЗМІ, швиденько перетворювалася у те, що в документах справи з’являлися правки та підтасовки. Це ж стосується і київської експертизи. Ми вимагали комплексної експертизи із залученням незалежних експертів. А присутніми були лише номенклатурники. До речі, очолював їх саме той експерт, який намалював висновок у справі студента Індила. Хоча мене переконував: «Ну що ви, всі ми під Богом ходимо». Певно всі і ходимо, але крім нього… П’ять годин я стояв біля столу на якому шматували тіло дочки де треба і не треба. Здебільшого там, де не треба. Я навіть розумію для чого це було зроблено. Начальник слідчого відділу під час такої екзекуції кілька разів виходив з приміщення», – розповів батько дівчини.

За словами Володимира Шевченка, він не дасть дозволу на поховання доньки. «Якби була у нас хоч краплина сумніву в тому, що її вбили, ми б відступили, – підсумував він. – А так, на всі сто відсотків ми в цьому переконані. Якщо ми махнемо на все рукою, згодимося із цією сфабрикованою справою, як жити після цього?»
Нагадаємо, у травні 2012 року на Закарпатті знайшли мертвою 23-річну Ольгу Шевченко, яка жила і працювала в Києві. За версією слідства, дівчина загинула під колесами поїзда. У цій справі було дуже багато запитань, зокрема те, що дівчина безслідно зникла по дорозі на роботу 6 травня в Києві, а знайшли її мертвою 11 травня аж на Закарпатті, та ще й в чужому одязі. Слідство схилялося до версії про самогубство. Натомість, рідні довгий час відмовлялися поховати Ольгу, залишаючи її тіло в моргу як доказ існування чорної трансплантології.
Справу, порушену за фактом умисного вбивства, передбаченого ч.1 ст. 115 КК України, закрили 29 грудня. Слідство довело, що дівчина таки вчинила суїцид.

Фото: Mukachevo.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *