ОСТАННІ НОВИНИ

Справи про посадовців-хабарників із ЛОДА передано до суду

|

Справи щодо посадовців-хабарників Головного управління освіти і науки та управління охорони культурної спадщини Львівської обласної держадміністрації передано у суди на розгляд. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив начальник ГУ МВСУ у Львівській області Олександр Рудяк.

«І далі ми їх ( хабарників – ред. ) будемо затримувати. Я думаю, в цьому році затримаємо не менше. Є розробки по хабарниках і нехай вони начуваються, бо не «попустимо» ми таку ситуацію», – резюмував О.Рудяк.

Нагадаємо, працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю 5 червня минулого року “на гарячому” взяли начальника Головного управління освіти ЛОДА Василя Івановського. Посадовець отримав хабара у розмірі майже 32 тисячі гривень за погодження проектної документації на проведення реконструкції приміщення.

А ще кілька місяців до того, в лютому, за хабар у розмірі 6 тис грн. та 1 тис євро було затримано двох посадовців Головного управління освіти і науки Львівської ОДА – заступника начальника управління та начальника одного з відділів.

Фото: PHL 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *