ОСТАННІ НОВИНИ

ДАІ просить водіїв про обережність: на дорогах Львова та області – ожеледиця

|

Синоптики попереджають: 26 січня на дорогах Львівщини – ожеледиця, місцями – складні відкладення ожеледі та снігу. Закликаємо водіїв неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху, бути особливо уважними та обережними, обов’язково враховувати погодні та дорожні умови, інформує прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

За повідомленням Львівського регіонального центру з гідрометеорології, завтра, 26 січня, у області погода буде хмарною, вночі та вранці місцями невеликий сніг. Слабкий туман. Температура повітря вночі 11-16˚ морозу, а вдень 6-11˚ морозу.

На дорогах Львівщини – ожеледиця, а місцями – складні відкладення ожеледі та снігу, у північній частині області – сильної ожеледі та снігу.
У зв’язку із несприятливими погодними умовами радимо водіям, за можливості, утриматися від поїздок приватними автотранспортом.
Якщо ви таки виїхали, – будьте якомога обережнішими за кермом, користуйтеся пасками безпеки, дотримуйтесь безпечної дистанції, інтервалу, не перевищуйте швидкість, уникайте ризикованих маневрів!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *