ОСТАННІ НОВИНИ

Вчора евакуатори перемістили вісім автомобілів

|

Від учора у Львові відновилась робота евакуаторів і за перший же день вони перемістили вісім автомобілів, припарекованих з порушенням правил. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Евакуатори працюють відповідно до останнього рішення виконавчого комітету. Автомобілі евакуйовують разом із працівниками ДАІ», – повідомив Олег Береза, директор ЛКП «Львівавтодор».

Нагадаємо, 18 січня виконавчий комітет прийняв рішення «Про затвердження положення про порядок переміщення транспортних засобів для забезпечення безперешкодного  функціонування транспортної інфраструктури міста Львова».

Положення було удосконалене відповідно до рішення суду, опрацюване з прокуратурою та Львівським міським управлінням міліції, а також ДАІ.

Цим рішенням затвердили форму Акту тимчасового затримання транспортного засобу, форму Акту про встановлення перешкод для дорожнього руху та міського пасажирського транспорту, а також договір про співпрацю між міським управлінням міліції та ЛКП «Львівелектротранс».

Згідно з новим положенням, Акт огляду та тимчасового затримання підписує представник ДАІ, Протокол про адміністративні правопорушення також підписує працівник ДАІ. Вартість переміщення автомобіля складає 289,98 грн.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *