ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині знеструмленими залишаються 218 населених пунктів

|

Аварійні бригади та рятувальні підрозділи 23 січня продовжують відновлювальні роботи з ліквідації наслідків стихійного лиха на Львівщині. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

До відновлення електропостачання населених пунктів залучено 163 бригади та оперативні групи (215 одиниць техніки та 935 осіб), з них від Публічного акціонерного товариства «Львівобленерго» – 69 бригад (86 одиниць техніки та 320 осіб).

Станом на 16.00 сьогоднішнього дня залишаються знеструмленими повністю 218 та частково 32 населених пунктів. Всього з моменту виникнення надзвичайної ситуації відновлено електропостачання 146 населених пунктів, з них протягом 23 січня – 41 населеного пункту.

Особлива увага приділяється забезпеченню електропостачання медичних та навчальних закладів, а також інших об’єктів соціальної сфери. Для  цього задіяно 26 пересувних електростанцій.

Зранку 23 січня відновлено електропостачання за основною схемою 2 з 3 об’єктів соціальної сфери (Лешківського психоневрологічного інтернату і Великомостівського геріатричного пансіонату). Монастирецький психоневрологічний інтернат забезпечений автономним джерелом живлення.

Електропостачання Виправної колонії № 47 (смт. Жвирка Сокальського району) о 17.00 23 січня відновлено за основною схемою.

Підрозділами Дочірнього підприємства «Облавтодор» проводяться роботи з підтримання  доріг в проїжджому стані, зокрема  протягом дня 23 січня для посипання  дорожнього полотна використано 1320 т посипкового матеріалу (піщано-соляної суміші). До робіт залучено 126 одиниць техніки та 236 осіб. Проїзд по всіх автомобільних дорогах загального користування забезпечено.

За зверненнями Публічного акціонерного товариства «Львівобленерго» та місцевих органів влади бригадами Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства, Львівського обласного спеціалізованого лісогосподарського підприємства “Галсільліс”, Дочірнього підприємства «Облавтодор» та оперативно-рятувальними підрозділами Головного територіального управління МНС України у Львівській області всього розпилено близько 1000 повалених дерев, завдяки чому забезпечено доступ до пошкоджених ліній електропередач, безперешкодний рух транспорту та усунено загрозу травмування населення. Робота за цим напрямком продовжується.

Залізничні перевезення здійснюються без перешкод згідно з затвердженим графіком руху.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *