ОСТАННІ НОВИНИ

Житель Львівщини спробував виїхати до Польщі за паспортом свого брата-близнюка

|

Тиждень тому у міжнародному пункті пропуску «Рава-Руська» прикордонники затримала жителя Львівської області, який намагався виїхати закордон по документах свого рідного брата-близнюка. Про це сьогодні під час прес-конференції розповів начальник Львівського прикордонного загону Олександр Адамчук.

За його словами, до «Рава-Руської» прибув молодий чоловік, який подав на паспортний контроль нібито свій закордонний паспорт. Однак у прикордонників виникли підозри, що даний документ належить саме цій людині. Військовослужбовці затримали чоловіка, почали допитувати, потім викликали на кордон його брата-близнюка і тоді з’ясувалось, що закордонний паспорт належить не затриманому.  

«Нашим інспекторам було складно розрізнити братів-близнюків, хоч вони мають відповідний досвід, бо чоловіки були практично ідентичні. Але по мочці вуха, через певну особливість, було встановлено, що паспорт належить братові затриманого», – розповів О.Адамчук. 

Свої дії чоловік пояснив тим, що через певні порушення він отримав заборону від Республіки Польща на в’їзд у цю країну. А щоби потрапити до країни Євросоюзу, він вирішив скористатися закордонним паспортом свого брата-близнюка. Натомість брат навіть не здогадувався про те, що його рідна кровинка вирішила скористатися його документом.     

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *