ОСТАННІ НОВИНИ

До двох лікарень Львівщини світло подають пересувні електростанції

|

Електропостачання у двох лікарнях Львівщини забезпечують завдяки пересуваним електростнаціям головного управління МНС у Львівській області. Про це йдеться у повідомленні прес-служби  головного управління.

Крім того, за допомогою пересувної електростанцї забезпечують електропостачання водозабору в селі Стара Скварява Жовківського району.

За даними прес-служби, загалом в Сокальскому та Жовківському районах працюють мобільні оперативні групи Головного територіального управління МНС України у Львівській області.

Для надання допомоги комунальним та аварійним службам у ліквідації наслідків стихії залучено 18 оперативно-рятувальних відділень МНС України, у тому числі – 10 пересувних електростанцій.

Пожежно-рятувальна техніка ГТУ МНС України у Львівській області та особовий склад готовий до виконання завдань за призначення, в резерві знаходиться:

– 12 оперативно-рятувальних відділень;

– 2 автодрабини;

– 16 електростанцій.

Як повідомлялося, внаслідок негоди без електропостачання залишалися 336 населених пунктів області. Також без електрики залишився міжнародний пункт пропуску “Рава-Руська”.

Фото: головне управління МНС у Львівській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *