ОСТАННІ НОВИНИ

Студентів-правників закликають стати консультантами

|

Для інформаційної та консультативної підтримки випускників дитячих будинків та інтернатів щодо їх законних прав і гарантій, згідно з законодавством України, Асоціація правників України спільно з Лігою студентів АПУ розпочинає масштабний всеукраїнський проект «Гаряча лінія». Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Завдання проекту:

1. Оперативно і доступно в телефонному режимі вести систематичне консультування цільової аудиторії про права, їх практичну реалізацію та з інших питань, вирішення яких на пряму пов`язане з гарантованим законодавством України.

2. Допомога у вирішенні спірних питань чи конфліктів з представниками державних органів у зв`язку з порушенням прав цільової аудиторії.

Організатори проекту запрошують студентів 3-4 курсу ВНЗ стати волонтерами-консультантами проекту.

Обов`язкові умови для студентів – консультантів:

Навчання (яке буде здійснюватись куратором та наставниками щодо проходження спеціальної підготовки і вивчення нормативної бази з відповідного питання);

Участь у підготовці одного з кейсів для подальшого консультування;

Згода з безперебійною готовністю бути на зв`язку в години свого “чергування” згідно з розкладом.

Усі, хто бажають долучитися до проекту «Гаряча лінія», можуть заповнити анкету – заявку за адресою: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dEdqSmpIQ3FoWThzSmdZYnlLWEMyUWc6MQ#gid=0, наша електронна пошта [email protected], або звертайтесь телефоном 066 749 59 71. Контактна особа – Ганна Старченко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *