ОСТАННІ НОВИНИ

Евакуатори працюватимуть разом з даішниками

|

Виконавчий комітет прийняв рішення «Про затвердження положення про порядок переміщення транспортних засобів для забезпечення безперешкодного функціонування транспортної інфраструктури міста Львова». Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради

«Це положення удосконалили відповідно до рішення суду, опрацювали його з прокуратурою та Львівським міським управлінням міліції, ДАІ.

Цим рішенням в новій редакції ми затверджуємо форму Акту тимчасового затримання транспортного засобу, форму Акту про встановлення перешкод для дорожнього руху та міського пасажирського транспорту, ми затверджуємо також договір про співпрацю, який буде укладений між міським управлінням міліції та ЛКП «Львівелектротранс» і також затверджуємо розцінки за переміщення транспортних засобів», – розповів Мирослав Гавриляк, заступник начальника юридичного управління. 

За словами Мирослава Гавриляка, Акт огляду та тимчасового затримання підписує представник ДАІ і Протокол про адміністративні правопорушення також буде підписувати працівник ДАІ. Вартість переміщення автомобіля складає 289,98 грн.

Випадки, коли транспортний засіб буде примусово переміщений: якщо він спричинює виникнення надзвичайних ситуацій на вулицях міста, перешкоджає дорожньому руху автотранспорту, міського пасажирського транспорту та припаркований не у спеціально відведених місцях, знаходиться над люком пожежного гідранта у безпосередній близькості, яка не дає можливості встановлення пожежної колонки, під час реагування на надзвичайні події, аварійні ситуації.

Фото: Львівський портал 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *