ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий досі чекає на 153 млн грн. з Києва на дороги

|

Львів досі не отримав з Києва обіцяних 153 млн грн., якими місто має розрахуватись з підрядними організаціями за ремонти доріг.

За словами міського голови Львова Андрія Садового, найближчим часом місто очікує отримати кошти за виконані торік ремонтні роботи з державного бюджету. Йдеться про 153 млн грн., інформує прес-служба Львівської  міськради.

«На сьогодні чітко зафіксована сума, яку ми маємо отримати від держави, – це 153 млн грн. Це ті кошти, які повинні бути оплачені за роботи у минулому році. Відповідні документи пройшли усі етапи контролю. Надіюсь, що ці кошти у січні ми отримаємо, щоб покрити борги», – зазначив Андрій Садовий.

Він додав, що цього року будуть продовжені роботи щодо відновлення та ремонту хідників. Також заплановано відремонтувати вул.. Городоцьку, Коперника, реалізувати проект «Трамвай на Сихів». .

«Ми будемо роботу по тротуарах продовжувати. Ми не зуміли через роботу казначейства оплатити кошти багатьом підрядникам. Коли проводились роботи, в першу чергу, увагу приділяли дорожньому покриттю, щоб мінімізувати час, коли дорога перекрита. Наступний етап – це хідники. Кошти не завжди вчасно перераховуються, підрядники не мали можливостей проводити роботи за свої кошти.

Буде прийнято бюджет розвитку. З весни роботи по ремонтах продовжимо. Плануємо цього року закінчити вул.. Городоцьку, проект на вул Стуса, по вул Коперника. Є багато і інших робіт», – зазначив мер Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *