ОСТАННІ НОВИНИ

"Укртелеком" змінить тарифи на міжміські та “мобільні” дзвінки

|

“Укртелеком” з 21 січня 2013 змінює деякі тарифи на міжміський зв`язок і на дзвінки на мережу мобільного зв`язку. Про це повідомляє прес-служба “Укртелекому”.

Так, з 21 січня буде більш ніж на 70% підвищено тариф на дзвінки з фіксованої мережі компанії на мережу мобільного зв`язку “ТріМоб” – з 0,25 грн / хв. до 0,43 грн / хв. (З ПДВ).

“Укртелеком” також знизить тариф на міжміські дзвінки на фіксованій мережі (з фіксованого на фіксований телефони) у робочі дні з 0,48 до 0,43 грн / хв.

Крім того, з 0,96 грн / хв. до 1,2 грн / хв. з 21 січня буде підвищено тариф на дзвінки з телекомунікаційної мережі фіксованого телефонного зв`язку іншого оператора телекомунікацій при наданні послуги через міжнародну станцію “Укртелекому”, на мережі операторів мобільного зв`язку.

Тарифи на дзвінки з “Укртелекому” на мережі операторів мобільного зв`язку залишилися незмінними (1,2 грн / хв.), За винятком мережі “Голден Телеком”, де тариф знижується до 1,08 грн / хв.

“Укртелеком” також в 6,25 рази підвищує тарифи на додаткові послуги міжміського телефонного зв`язку за попереднім замовленням: виклик абонента за третім із п`яти зазначених у замовленні номерів (до 3 грн), виклик абонента за четвертим та п`ятим номерам (до 6 грн), виклик певної особи (до 6 грн), надання розмови у призначений абонентом час (до 6 грн). У такій же пропорції виросте і тариф на запрошення в переговорний пункт особи для ведення міжміської телефонної розмови (до 15 грн), тариф на довідку про номер телефону в іншому населеному пункті (до 9 грн).

Також з 21 січня вводитися тарифи на міжміські дзвінки на мережі за попереднім замовленням, які встановлені в розмірі 3 грн / хв. на фіксованій мережі та 3,60 грн на мережі мобільних операторів.

 

РБК-Україна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *