ОСТАННІ НОВИНИ

П’ятеро людей у Львові постраждали від піротехніки

|

На лікуванні у 8-й міській клінічній лікарні перебуває п’ятеро пацієнтів із мінно-вибуховими травмами, які спричинені піротехнічні засоби. Про це прес-службі Львівської міської ради повідомив головний лікар 8-ї міської клінічної лікарні Василь Обаранець.

«Одна дитина поступила  до нас в ніч з 28 на 29 грудня – у неї важка травма кисті. Дванадцятирічна дитина поступила 31 грудня з глибокими опіками кінцівки. І 1 січня дві дитини і доросла особа поступили з глибокими, але не обширними опіками. Загрози життю цих пацієнтів немає. Вони проходять відповідне лікування», – повідомив Василь Обаранець.

Львівська міська рада закликає львів’ян та гостей нашого міста під  час святкувань не забувати про власну безпеку та безпеку довколишніх.

«Засоби, які можна використовувати  в приміщенні, – це бенгальські вогні, хлопавки, в жодному разі не можна запалювати поблизу новорічної ялинки та легкозаймистих речей! Якщо використовувати феєрверки чи петарди, то слід особливо пам’ятати про правила безпеки: їх можна запалювати лише на дворі. Закликаємо батьків у жодному разі не довіряти дитині самій пускати в хід піротехнічний виріб», – каже начальник управління з питань надзвичайних ситуацій Віктор Іваніцький.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *